Uusimmat

Tältä sivulta löydät uusimmat merkinnät

Selaa alapuolelta viimeisimpiä retkikohteita. Huomaathan, että löydät kaikki kohteet lueteltuna etusivun oikeassa laidassa.

Torajärvi – Mustalahti – Kuuskoskenlahti -reitti (Noormarkku, Pori)

Reitti on osa Noormarkun retkeilyreittiä. Sijainti: Jos retkelle lähtee Noormarkusta läheltä Ahlströmin aluetta, auton voi jättää Vanhan sahan tien päähän, sillan ja punaisen ladon viereen. (Vanhan sahan tie 95). Mustalahden ja Kuuskoskenlahden lähellä osa teistä on yksityisteitä, joilla on kielletty ajamasta, mutta ilmeisesti ainakin Sauvakoskentielle on mahdollista pysäköidä. Reitin pituus: Janareitti eli itse valittavissa, miten … Jatka artikkeliin Torajärvi – Mustalahti – Kuuskoskenlahti -reitti (Noormarkku, Pori)

Kräsoora (Merikarvia)

Sijainti: Auton voi pysäköidä parkkipaikalle, jonka osoite on Kräsoorantie 243, mutta huom. Google Mapsissa saareen vievä tie ei näy oikein. Google Mapsiin voi siis laittaa osoitteeksi Maarintie; kyseinen tie vie Kräsooran saarelle asti. Reitin pituus: Todella lyhyt – pysäköintialueelta matkaa laavulle vain noin 200 m. Vaikeus: Helppo ja esteetön soratie laavulle asti. Laavulta voi jatkaa … Jatka artikkeliin Kräsoora (Merikarvia)

Hyypänvuoren luontopolku (Eurajoki)

Sijainti: Eurajoella. Auton voi jättää Rikantilan koulun pihaan (Rikantilantie 194, Eurajoki), josta on lyhyt matka reitin alkukohtaan. Ks. kartta alla. Reitin pituus: Noin 4 km pituinen rengasreitti. Polkua ei näy retkikartta.fi:ssä. Vaikeus: Melko helppo; tavallista kapeahkoa metsäpolkua ja yhdessä kohtaa reitti kulkee siis Hyypänvuorella. Hieno reitti, jonka varrelta löytyi monenlaista katseltavaa. Pituuskin on sopiva, jos … Jatka artikkeliin Hyypänvuoren luontopolku (Eurajoki)

Hirvi-Kallen kierros/luontopolku (Noormarkku, Pori)

Sijainti: Porin Noormarkussa. Kalviikintieltä kääntyy nimetön tie, jonka varrella on ”Kalviikin korsu” (sijainti suunnilleen tämä). Korsun vierestä lähtee kyseinen luontopolku. Kalviikintie on kyltin mukaan yksityistie, jolla ei saisi ilman lupaa ajaa, joten auto kannattanee jättää muualle. Metsästysaikana ei kannata alueella liikkua. Reitin pituus: Noin 2,3 km pituinen rengasreitti. (Polku ei näy retkikartta.fi:ssä.) Vaikeus: Helppo/keskivaikea, kapehkoa … Jatka artikkeliin Hirvi-Kallen kierros/luontopolku (Noormarkku, Pori)

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Tilaa uudet merkinnät sähköpostiisi