Pimeämetsä (Leppäkorpi, Pori)

Sijainti: Vanha Raumantien / Ameriikantien vieressä. Navigointiin voi laittaa esim. Vanha Raumantie 137, mutta metsään menee siis polkuja myös Ameriikantieltä. Pysäköintipaikkoja täällä ei oikein ole, joten autolla tullessa täytyy etsiä sopiva kohta jonkin tien varrelta.

Reitin pituus: Metsäalue on melko pieni, joten ehkä max. 2-3 km:n reitin saa tehtyä. Isoimmat polut näkyvät esim. trailmapissa.

Vaikeus: Helppo.

Tämä nyt on tällainen pienehkö lähimetsä, joita Suomesta löytyy todella paljon, mutta erikoisuutena mainittakoon, että täältä löytyy betonirakenteiden raunioita. Toisen maailmansodan aikaan saksalaiset alkoivat rakentaa tälle metsäalueelle moottorikorjaamoa, joka ei kylläkään koskaan ehtinyt valmistua (näin kertoi joskus Satakunnan Kansa).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s