Inhottujärvi (Noormarkku, Pori)

Sijainti: Porin Noormarkussa. Laviantieltä on hyvä opaste Oravasaarentielle, josta käännytään oikealle kohti Iso Lehtisalonnokkaa. Tien päässä on pysäköintialue.

Pituus: Itse valittavissa, esimerkiksi lintutornille on pysäköintialueelta vain muutama sata metriä, luontolavalle vielä vähemmän. (Me olemme jatkaneet tornilta metsäpolkua pidemmälle ja sitten kääntyneet takaisin, kun siltä tuntuu). Inhottujärven reitiltä voi jatkaa usean kilometrin pituisen matkan Keidaslammelle ja siitäkin voi vielä jatkaa siis tietenkin pidemmälle.

Yllä olevassa kuvassa näkyy lintutorni. Pysäköintialueelta lähtiessä ensimmäisenä tulee luontolava. Ainakin lavalle asti pystyisi varmaankin myös rattaiden kanssa kulkemaan, mutta sen jälkeen on juuria ja kiviä polulla. Kun metsäpolkua jatkaa eteenpäin, pääsee lintutornille. Matkalla voi nähdä myös siirtolohkareen, jonka päälle menee kuin portaat eli sehän on tietenkin lapsia kiinnostava leikkipaikka!

Pysäköintialueella on nuotiopaikka ja pieni ranta, jossa on laituri.

Lintutornista on kaunis näköala, vaikka lintuja ei olisikaan kiinnostunut bongailemaan. 🙂 Lintutornin jälkeen voi jatkaa polkua eteenpäin, vaikka jopa Keidaslammille asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s